HomeProjectmedewerkers Projecten Projectleiding & Commissioning ContactVideopresentatie
 

 

 

Welkom bij Elmech

Projectbureau Elmech is gespecialiseerd in projectmanagement voor turn-key realisatie van de meest uiteenlopende elektrotechnische en / of mechanische projecten.

Elmech heeft de ervaring in huis van planning en begeleiding tot en met de bedrijfsklare oplevering van elektromechanische machines en apparaten. Daarnaast beschikt Elmech over een hecht samenwerkingsverband van ervaren specialisten.

We werken ondermeer samen met ervaren elektrotechnici. Tevens kunnen we, indien nodig, voor de uitvoering van projecten, gerenommeerde machinefabrieken, installateurs en constructiebedrijven inschakelen.

De projecten die Projectbureau Elmech realiseert, zijn veelal van werktuigbouwkundige aard. Bijzonder is dat wij tevens de bijbehorende specifieke besturing kunnen ontwerpen, implementeren en inregelen. Dit gebeurt via een PLC met de benodigde besturingsprogramma's en electronica.
De PLC kan worden gekoppeld aan een PC, zodat ook data acquisition, procescontrol en visualisering tot de mogelijkheden behoort. Projectbureau Elmech neemt doorgaans de volledige projectsupervisie op zich. In praktijk komt dit neer op:

planning
budgettering
contacten met de ingeschakelde specialisten
voortgangscontrole
cost-control

 

Algemene Voorwaarden Elmech

 

Electronica Mechanica Projectbureau Elmech 2007
.

tjellens