HomeProjectmedewerkers Projecten Projectleiding & Commissioning ContactVideopresentatie
 

 

 

Projectleiding & Commissioning

Projectbureau Elmech verzorgt de commissioning en in bedrijfstelling van volledig geautomatiseerde produktielijnen. Wij hebben ervaring binnen de voedingsmiddelen-industrie en afvullijnen voor de wijn en bierndustrie. De commissioning en in bedrijfstelling kunnen wij tevens voor derden verzorgen.

Voor een bedrijf dat veredelingsmachines voor de papierindustrie produceert heeft Elmech de co-engineering en ontwikkeling van een nieuwe lamineermachine verzorgd. De gehele machine werkt hierbij zelfstandig (net als bij een kopieermachine is hiervoor geen operator kennis noodzakelijk).

Voor een grote gieterij hebben wij automatische laboratoria ontwikkeld, die de samples van de gesmolten metalen analyseert door middel van X-ray apparatuur.

In de maritieme sector hebben wij de commissioning en in bedrijfstelling van de airconditioning en de "cardeck fans" van ferry-boats (bijvoorbeeld de Mont St Michel van Brittany) uitgevoerd.

Ook heeft Projectbureau Elmech ervaring met de commissioning en inbedrijfstelling van grote gascompressoren (132 bar druk bij een volume van 1 miljoen kubieke meters), de automatisering en safety van aardolieplatforms en rotating equipment zoals gasturbines, stoomturbines en gas-plants.

Elmech heeft de kennis in huis van onder andere Siemens step 7 programmering, profiebus, Asi-bus en Dp-netwerken. Het testen en uitontwikkelen van de diverse opstellingen en systemen kunnen wij bij u op locatie verzorgen evenals in ons eigen test laboratorium.

 

Brittany Ferries mv Mont St Michel

De commissioning en inbedrijfstelling van grote gascompressoren

Algemene Voorwaarden Elmech

 

Electronica Mechanica Projectbureau Elmech 2007
.

tjellens